La Carasova, gradina inundata si distrusa din cauza vecinilor VIDEO

La Carasova, gradina inundata si distrusa din cauza vecinilor. Neimplicarea autorităţilor şi executarea de lucrări după bunul plac al fiecăruia – şi ne referim aici la vecinii de casă său teren agricol – duce de multe ori la situaţii halucinante. Aşa se întâmpla şi la Caraşova unde vecinii unei femei şi-au turnat borduri la marginea grădinilor pentru a monta stâlpi pentru garduri. Din această cauză, apa de la ploaie nu se mai poate scurge şi băltește peste grădina femeii.

Degeaba a încercat aceasta să le explice vecinilor că au greșit, că ei îi sunt distruse culturile și munca din cauza apei care nu are unde să se mai scurgă. Fiecare și-a văzut de treabă și chiar mai mult, au amenințat-o ,,că dacă merge la primar în audiență, după aia, v-a avea de-a face cu ei, fiindcă ei sunt stăpâni acolo”.

Biata femeie este terorizată și-i este teamă să facă reclamație. Și asta din cauza vecinilor care se cred stăpâni și peste ce nu le aparține și mai ales, pe care nu-i interesează ce se întâmplă cu cel de lângă ei în urma acțiunilor lor.

La Carasova, gradina inundata si distrusa din cauza vecinilor. Așa cum face de fiecare dată și nu pupăm în dos primarii, noi tragem un semnal de alarmă. Imaginile vorbesc de la sine. Poate se autosesizează și autoritățile locale. Alooo, se aude dom” primar? Vin alegerile, fiecare vot contează, nu? Mai ales că acesta nu este un caz singular la Carașova.

Comentarii

comentarii