La Coronini în Clisura Dunării Grindina cât oul de găină a distrus tot VIDEO

Felul în care natura s-a dezlănțuit în zona Moldova Nouă, Mai exact în satele Coronini, Sfânta Elena, dar şi la Oravița, Liborajdea, Sichevița, Valea Ravensca și Crușovița care au rămas fără curent electric, ne arată ce mici suntem în fața naturii.

Localnicii sunt încă în stare de șoc, încercând să își revină după prăpădul cauzat de pietrele de gheață, care aveau dimensiunea şi a unui ou de găină. În doar câteva minute, furia naturii a distrus tot ce i-a stat în cale. Geamurile și tot ce înseamnă sticlă a fost spart, parbrizele mașinilor au fost făcute țăndări, iar acoperișurile caselor au fost perforate de grindină.

Pe câmp, recoltele agricultorilor, care reprezintă o sursă vitală de venit pentru multe familii din zonă, au fost complet distruse. Autoritățile locale au declarat stare de urgență și au început evaluarea pagubelor, încercând să ofere ajutor cât mai rapid celor afectați. Echipele de intervenție sunt pe teren, curățând străzile și ajutând la repararea caselor și infrastructurii distruse.

În orașul Moldova Nouă a plouat torențial iar vântul a bătut cu putere cu rafale de peste 80 km. Șoferii aflați în trafic s-au adăpostit de grindina cat nucile în spălătorii și stațiile de benzină.

 

 

Comentarii

comentarii