La doar 42 de ani, jurnalistul caransebeşean Vasi Popescu a plecat în altă lume – Dumnezeu sa te odihneasca în pace, suflet frumos!

De câteva ore, lumea presei cărăşene este mai săracă nu doar cu un jurnalist, ci şi cu un om minunat, cel care a fost Vasi Popescu. El s-a stins din viaţă azi-noapte, la Casa de Bătrâni „Sfânta Treime” din Glimboca, acolo unde şi-a trăit ultimii ani, Vasi suferind de diabet în formă avansată, lucru care l-a mâhnit peste măsură şi l-a făcut să se izoleze de prietenii care nu i-au fost puţini.

Vasi Popescu s-a născut la Caransebeş, în data de 22 septembrie 1980. Ani buni, a fost jurnalist la Eurosat Caransebeş, a colaborat cu postul de televiziune Banat TV din Reşiţa şi cu săptămânalul caransebeşean 7 Zile. Nu a fost un simplu cameraman, ci ştia să şi scrie, şi o făcea chiar bine, iar când şi-a dat seama de asta, şi-a creat un blog care chiar aşa se numea, Blogul lui Vasi Popescu, în care a publicat articole legate de istoria şi viaţa culturală veche a Caransebeşului. O vreme a mai lucrat la Gugulania Land din municipiu.

Corpul său neînsufleţit se va afla de sâmbătă, 1 aprilie, la Capela din Balta Sărată. Înmormântarea va avea loc duminică.

preluarehttps://caransebes.ro/azi-noapte-s-a-stins-din-viata-la-doar-41-de-ani-jurnalistul-caransebesean-vasi-popescu/?fbclid=IwAR18In6OE_5z0ozv6PopYbSdc-X9xLVPz3mFibDiQnSj0JrvuxPnMG-8_W4

Comentarii

comentarii

One thought on “La doar 42 de ani, jurnalistul caransebeşean Vasi Popescu a plecat în altă lume – Dumnezeu sa te odihneasca în pace, suflet frumos!

Comments are closed.