La Obreja într-o grădină, a pus poliţia o maşină – pe o parte

La Obreja într-o grădină, a pus poliţia o maşină – pe o parte. Afirmaţia nu este o doar vorbă goală, este purul adevăr. Sau poate este doar un uşor spirit de glumă – depinde de umorul celui ce citeste. Adevărul este că se poate întâmpla oricui și nu trebuie făcut din acest lucru un mare caz. Nu ştim din ce motive- unul dintre poliţiştii care au în grijă şi maşina din imagine, a reuşit o parcare minune, parcare pe o parte. Este ceva inedit, culmea este că maşina a fost parcă pusă la dormit în şanţ, sau cine ştie.

ps. Fara suparare si fara ,,heitareala”, doar o mica gluma, ok? Prietenii stiu de ce!

Gurile rele spun că acţiunea minune de parcare, ar fi că urmărea vorbelor ,,de dulce” şi de duh ale şoferilor în momentul în care văd o maşină a poliţiei rutiere dotată cu aparat radar. Alţii spun că ,,parcarea” s-a petrecut tocmai în momentul în care agenţii de poliţie se pregăteau să parcheze si să pună maşina într-un mod cât mai strategic pentru a avea în vizor şoseaua şi a putea lua ,,la ochi” vitezomanii. Si o alta parte, spun ca de fapt, rutieristii n-au nici o treaba cu asta. Masina ar fi a postului comunal de politie.

La Obreja într-o grădină, a pus poliţia o maşină – pe o parte. Adevărul îl ştie doar cel…de la volan şi Cel de Sus. Cert este că s-a întâmplat şi imaginile dovedesc asta. Bine că nu sunt persoane rănite. Si înc-o dată – să nu uităm că se poate întâmpla oricui.

Comentarii

comentarii