@Breaking newsActualitate

La Reșița- ca în vestul sălbatic!? – Tânăr reținut de poliție după ce a împușcat un bărbat

Reținut după ce ar fi rănit o persoană, trăgând asupra acesteia cu un pistol cu bile. Polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au identificat și reținut pentru 24 de ore, un tânăr de 19 ani, din  Reșița, bănuit că în seara zilei de 3 iunie, în jurul orei 20.40, în timp ce se afla pe Aleea Roman din municipiu, ar fi tras cu un pistol cu bile din plastic asupra unui bărbat de 55 de ani, rănindu-l în zona abdomenului.

Bărbatul de 55 de ani a fost transportat la spital unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

După comiterea faptei, tânărul de 19 ani a părăsit locul faptei ascunzând pistolul cu bile din plastic într-o debara din scara unui bloc, unde a fost găsit de polițiști.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița pentru dispunerea de măsuri legale.

Sursele noastre ne-au informat că motivul pentru care tânărul l-a împușcat pe bărbatul de 55 de ani ar fi câinele bărbatului. Este vorba de un câine de apartament. Acesta se afla la scara blocului cu mai mulți vecini în momentul în care tânărul a trecut pe acolo. Câinele l-a lătrat pe tânăr, acesta s-a luat la ceartă cu stăpânul animalului și foarte supărat, s-a dus acasă de unde a luat un pistol cu bile de cauciuc, s-a întors la scara blocului și l-a împușcat pe bărbatul de 55 de ani în abdomen.

Comentarii

comentarii

One thought on “La Reșița- ca în vestul sălbatic!? – Tânăr reținut de poliție după ce a împușcat un bărbat

Comentariile sunt închise.