@Breaking newsAdministratie

La Reșița, la bugetul local, se încasează12.000 de lei pe zi doar din parcări VIDEO

La Reșița, la bugetul local, se încasează12.000 de lei pe zi doar din parcări. Introduse de la 15 martie, parcările cu plată de la Reșița încep să aducă bani la buget. Circa 12 mii de lei/zi încasează municipalitatea de pe Bârzava din cele 1.000 de la locuri de parcare din oraș.

1.000 de locuri de parcare din Reșița sunt începând cu mijlocul lunii martie cu plata.  Tariful este cuprins între 0,71 și 2,83 de euro în funcție de de cât de mult vor să staționeze în parcare o oră sau o zi. De asemenea, municipalitatea pune la dispoziție abonamente valabile o lună, 3 luni, 6 luni sau un an cu tarife cuprinse între 59,50 și 583,10 lei. În această perioadă, polițiștii locali desfășoară o campanie de informare și dau doar avertismente, însă începând cu 15 aprilie, cei care nu plătesc, primesc amenzi.

Angajații primăriei au demarat amenajarea parcării din zona Victoria. Aceasta se va face cu bani de la bugetul local, iar primarul Reșiței estimează că lucrările vor fi finalizate în maximum 45 de zile.

De asemenea, municipalitatea dorește să amenajeze parcările din zona universității și a judecătoriei Reșița.

Comentarii

comentarii

One thought on “La Reșița, la bugetul local, se încasează12.000 de lei pe zi doar din parcări VIDEO

Comentariile sunt închise.