@Breaking newsTurism

La un pas de tragedie la Baile Herculane – Tavan căzut peste invitații din sala VIDEO

O petrecere de majorat se putea transforma într-o tragedie, la Herculane, după ce tavanul restaurantului unde a avut loc evenimentul s-a prăbușit.

O noapte care trebuia să fie de sărbătoare și bucurie s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru participanții la o aniversare, care a avut loc la restaurantul Hotelului Diana din Băile Herculane.

Incidentul a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, însă a ieșit la iveală marți, după ce reporterul Gândul a obținut informații și imagini de la martorii evenimentului.

Startul evenimentului era programat la orele 20:00, însă participanții s-au adunat treptat în sala de evenimente, care are și o terasă în aer liber. Printre ei se aflau aproximativ 30 de adolescenți și câțiva adulți, pregătiți să sărbătorească momentul important al aniversării. Citeste tu mai departe aici: https://www.gandul.ro/actualitate/video-exclusiv-momente-de-groaza-la-o-petrecere-de-majorat-din-herculane-tavanul-unui-restaurant-s-a-prabusit-ranind-participantii-de-la-eveniment-20030006

Multumim pentru imagini domnului B.N. H.

Comentarii

comentarii