La un pas de tragedie pe DN 58 – O masina cu rotile in sus si 5 victime la spital VIDEO

Din nefericire, tractoarele şi utilajele agricole, sunt un adevărat pericol pe drumurile publice mai ales acum în campania agricolă de toamnă.

Patru persoane, două femei şi doi copii, au ajuns la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș după ce au fost protagoniştii unui accident de circulaţie. Evenimentul rutier  s-a petrecut pe DN58 intre localităţile Obreja şi Glimboca. Lor li s-a alăturat un alt rănit care se afla in remorcă, pe baloții de fân.

Un tractor ce tracta o remorcă încărcată cu baloţi de fân, se deplasa pe carosabil. Pe baloți, se afla o altă persoană. La un moment dat, remorca şi tractorul a fost lovit din spate de un autoturism în care se aflau  două femei şi doi copii.

Impactul a fost aşa de puternic încât remorca a fost spulberata iar autoturismul a ajuns în şanţ cu rotile în sus. Ocupanții maşinii au fost scoşi din maşina cu ajutorul altor participant la traficul rutier care s-au oprit la locul accidentului.

La fața locului au sosit mai multe echipaje SMURD şi de ambulanță. Femeile şi copiii au fost transportați la spital. Un echipaj de pompieri militari au intervenit pentru a preîntâmpina izbucnirea unui incendiu deoarece din autoturismul răsturnat se prelingea benzina.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au făcut cercetările de rigoare pentru a stabili cum s-a produs accidental. A fost deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală. Circulația s-a desfăşurat mai bine de două ore în sistem dirijat pe un singur fir.

Comentarii

comentarii