La un pas de tragedie – Un alt copac a căzut peste sosea pe drumul Reșița- Văliug EXCLUSIV VIDEO

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 10 când din cauza vântului, un copac s-a rupt din rădăcină și a căzut peste șoseaua Reșița – Văliug. Mai exact, locul respctiv este situat cum vii de la Văliug înainte de curba sa intri in Cuptoare.

Din fericire, de această dată nimeni nu a fost rănit. Doar hazardul a făcut ca cele două autoturisme ce se îndreptau spre locul respectiv, să la doar câțiva zeci de metri de locul în care copacul a căzut.

Vă reamintim că în data de 4 februarie, pe același drum, un copac a căzut și a ucis un băiat de 14 ani care se afla cu familia într-un autoturism ce venea de pe Semenic de la schi.

Județul Caraș Severin se afla sub avertizare de cod galben de vânt puternic valabilă până miercuri seara. 

Comentarii

comentarii

2 comentarii la „La un pas de tragedie – Un alt copac a căzut peste sosea pe drumul Reșița- Văliug EXCLUSIV VIDEO

  • 27 martie 2023 la 18:58
    Legătură permanentă

    Drumul este județean, dar și drumul județean Reșița -Gradinari constituie un pericol pentru circulația rutieră.Rimeo Dunca nu are nici o trasarire.El își administrează afacerile ,nu judetul după modelul și exemplul prietenului care este un bugetar de invidiat,care pe banii publici se gândește la investiții pentru prosperitatea și fericirea reșițenilor.

  • 27 martie 2023 la 12:36
    Legătură permanentă

    Verificati si drumul Resita – Anina, zona din padure este plina cu copaci care stau sa cada sau care au cazut deja si mai au putin si aluneca in sosea.

Comentariile sunt închise.