La un pas de tragedie – Un alt copac a căzut peste sosea pe drumul Reșița- Văliug EXCLUSIV VIDEO

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 10 când din cauza vântului, un copac s-a rupt din rădăcină și a căzut peste șoseaua Reșița – Văliug. Mai exact, locul respctiv este situat cum vii de la Văliug înainte de curba sa intri in Cuptoare.

Din fericire, de această dată nimeni nu a fost rănit. Doar hazardul a făcut ca cele două autoturisme ce se îndreptau spre locul respectiv, să la doar câțiva zeci de metri de locul în care copacul a căzut.

Vă reamintim că în data de 4 februarie, pe același drum, un copac a căzut și a ucis un băiat de 14 ani care se afla cu familia într-un autoturism ce venea de pe Semenic de la schi.

Județul Caraș Severin se afla sub avertizare de cod galben de vânt puternic valabilă până miercuri seara. 

Comentarii

comentarii

2 thoughts on “La un pas de tragedie – Un alt copac a căzut peste sosea pe drumul Reșița- Văliug EXCLUSIV VIDEO

  1. Drumul este județean, dar și drumul județean Reșița -Gradinari constituie un pericol pentru circulația rutieră.Rimeo Dunca nu are nici o trasarire.El își administrează afacerile ,nu judetul după modelul și exemplul prietenului care este un bugetar de invidiat,care pe banii publici se gândește la investiții pentru prosperitatea și fericirea reșițenilor.

  2. Verificati si drumul Resita – Anina, zona din padure este plina cu copaci care stau sa cada sau care au cazut deja si mai au putin si aluneca in sosea.

Comments are closed.