La volan fara permis, baut, cu numar fals, intr-un vehicul neinmatriculat

La volan fara permis baut cu numar fals. Depistat conducând fără permis și sub influența alcoolului, un auto neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare. În cursul nopții de 20 spre 21 octombrie, în jurul orei 00.15, polițiști din cadrul Poliției municipiului Reșița, au depistat în trafic, pe raza municipiului, un auto condus de un bărbat de 33 de ani din localitate, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni la regimul rutier.

 

Astfel, din verificările efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit că autoturismul în cauză figura radiat din circulație, iar plăcuțele cu numerele de înmatriculare ar fi fost atribuite unui alt autoturism.

 

De asemenea, bărbatul nu ar fi posedat permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în urma testării cu aparatul etilotest a acestuia, a rezultat o concentrație de 0,66 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

La volan fara permis baut cu numar fals. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii în concurs a următoarelor infracțiuni: punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. 

Comentarii

comentarii