Politie

La volan in prag de coma alcoolica la Anina

Polițiștii din Anina au avut motive de uimire atunci când au văzut rezultatul testării cu aparatul etilotest: 2,12 mg/l alcool pur în aerul expirat! Asta inseamna ca in sange, barbatul avea peste 4 la mie.

Cel care a stabilit acest record nedorit, un bărbat de 59 de ani din Anina, a condus un autoturism în localitate și a provocat un accident rutier fără victime, acroșând un alt autoturism, parcat regulamentar.
Autorul a fost identificat și oprit în trafic, iar după testarea alcooltest, a fost condus la Spitalul orășenesc Oravița în vederea recoltării de probe biologice.

În continuare, se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului, faptă prevăzută și pedepsită de art. 336 Cod Penal.

Polițiștii vă reamintesc faptul că astfel de situații sunt un pericol pentru toți participanții la trafic și vă solicită să sesizați imediat acest aspect prin apel 112 astfel încât oamenii legii sa actinoneze iar intervenția să fie preventivă.

Comentarii

comentarii