Lansarea clubului de public speaking „John Maxwell Team”

Joi, 11 Octombrie 2018, la ora 19:00, în amfiteatrul Universității „Eftimie Murgu” din Reșița, are loc lansarea unui club de dezbatere, marca John Maxwell speakers club.Evenimentul va fi unul interactiv de prezentare a metodei Maxwell de comunicare, negociere, adresându-se tuturor persoanelor care vor să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare, indiferent de vârstă sau ocupație. În România sunt active 20 de cluburi de speakingmetoda Maxwell, regăsindu-se la nivel internațional, în peste 80 de țări.

Cine este John Maxwell? John Maxwell este cel mai citit și citat autor de cărți de comunicare din lume. A fost desemnat în ultimii șapte ani numărul unu în lume în topul celor mai influenți autori de cărți de leadership, management și comunicare.

Cu ce se ocupă acest club? The John Maxwell Team e un grup unic de oameni care s-au ridicat în faţa provocărilor. Au făcut un pas pentru a fi alături de expertul de top în leadership din lume, John C. Maxwell, pentru a creşte, atât pe plan personal, cât şi profesional şi să primească: informaţiile, anii de experienţă, utilizarea brand-ului şi sprijinul de o viaţă necesare pentru a fi un lider de top. Aici se pot regăsi oameni care pur şi simplu doresc un impact pozitiv la locul de muncă, în cadrul organizaţiei sau doar în propria familie … pentru a deveni lideri mai buni!

Dacă: Ţi-ar plăcea să devii liderul pe care ţi-l doreşti? Vino să afli mai multe despre cum poți să faci parte din acest club care te va ajuta să te dezvolți.

Intrarea este liberă și se adresează tuturor celor interesați, indiferent de domeniul de activitate sau de vârstă.

Comentarii

comentarii