ActualitatePolitieToate Stirile

Legea este prea blândă în România fiindcă prea des este încălcată cu bună știință – Infracţiuni şi iar… infracţiuni

etilotest mareÎn urma acţiunilor pe linia circulaţiei rutiere desfăşurate în perioada 21-22 iunie a.c., au fost întocmite mai multe dosare penale.
Pe bulevardul Revoluţia din Decembrie din municipiul Reşiţa, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism. Verificările efectuate au indicat faptul că la volan s-a aflat B.D., în vârstă de 26 ani fără a poseda permis de conducere. La testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto, rezultatul a fost pozitiv. Şoferul a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Pe raza localităţii Soceni a fost oprit pentru control un alt autoturism. Conducătorul auto, I.M., în vârstă de 39 ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind pozitiv. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Un alt bărbat în vârstă de 32 ani, a fost depistat de poliţişti la volanul unui autoturism neînmatriculat, pe bulevardul Republicii din municipiul Reşiţa.
În toate cazurile au fost întocmite dosare penale.

Comentarii

comentarii