Leușteanul – Planta minune care te scapă de kg în plus și detoxifică organismul

Ceaiul minune, care te ajută să pierzi în greutate şi să îţi detoxifici organismul, se prepară din frunze de leuştean. Iată reţeta care te va ajuta sa te simţi extraordinar!

Frunzele de leuştean sunt eficiente în prevenirea şi tratarea diverselor afecţiuni. În plus, vă pot ajuta foarte mult în lupta cu kilogramele în plus.

Leuşteanul contribuie la tratarea gutei, reumatismului şi bolilor cardiace. Totodată, poate fi folosit pentru eliminarea nisipului şi pietrelor de la rinichi, în cazul problemelor cu circulaţia şi în cazul bilei leneşe.

Sucul se prepară din 10 linguriţe de leuştean şi o cană de suc de morcovi. Dacă nu aveţi leuştean proaspăt, îl puteţi înlocui cu leuştean uscat sau cu seminţe de leuştean. Faceţi o infuzie din 2 linguriţe de leuştean uscat sau seminţe şi 250 ml de apă.

Dacă aveţi probleme cu circulaţia sângelui sau suferiţi de crize biliare, este recomandat să consumaţi zilnic 15-20 de grame de leuştean proaspăt.

Leușteanul este planta aromatică originară din regiunea mediteraneană a Europei de Sud și este folosit de mai bine de 500 de ani drept o plantă medicinală pentru ameliorarea mai multor simptome, datorită proprietăților sale rezistente.

Planta este rezistentă la temperaturi mari sau chiar îngheț și poate fi cultivată în grădini exterioare. Recoltarea frunzelor se poate face pe durata verii, iar toamna se pot strânge frunzele în mănunchiuri și se pun la uscat pentru a putea fi folosite și în timpul iernii.

Comentarii

comentarii

One thought on “Leușteanul – Planta minune care te scapă de kg în plus și detoxifică organismul

Comments are closed.