Liber la biciclete și plimbare prin Reșița – cu respectarea condițiilor impuse

Liber la biciclete și plimbare prin Reșița. România a intrat pentru o perioadă de 30 de zile, în stare de alertă. La nivel local, exact ca în toată țara, conform acesteia, circulația în interiorul Reșiței se va face fără declarație pe propria răspundere și fără limitări orare. Toate acestea, cu respectarea măsurilor de distanțare socială și a normelor de igienă personală. Totodată, masca devine obligatorie în spațiile publice închise.

De astăzi, reșițenii pot merge în parcuri, la grădina zoologică sau la plimbare pe traseele de promenadă ale orașului. Tot de azi, cei interesați pot folosi bicicletele amplasate de municipalitate în cele șase locații din oraș – Centru, Universitate, Kaufland CET, Intim, Renk și Parcul Tricolorului.

Vă reamintim că în conformitate cu regulamentul în vigoare, pentru a închiria o bicicletă, aveți nevoie de un smartphone și un card bancar valid. Bicicletele sunt disponibile pentru închiriere gratuită, pentru mai puțin de 4 ore. Detalii despre procedura de închiriere, se găsesc pe site-ul Primăriei Reșița și la locurile în care sunt parcate bicicletele.

Liber la biciclete și plimbare prin Reșița. Programul de vizitare a Grădinii Zoologice „prof. Ion Crișan” este de marți și vineri, de la ora 10 la ora 20.

Comentarii

comentarii