Locuitorii din comună Zorlențu Mare stau la coada la secția de votare și câte 5 ore VIDEO

Încă de la orele dimineții – asta însemnând ora 5, în fața secției de votare din comună Zorlențu Mare din Caraș Severin s-au adunat câteva zeci de personae care așteptau deschiderea secției de votare.

Pe rețelele de socializare au început să apară fotografii și filmulețe cu acest lucru considerat anormal de localnici. Oamenii spun că sunt siguri că acele personae nu sunt din comună lor, mai ales că majoritatea sătenilor se cunosc între ei.

Cert este că la ora 12, în faţa secţiei de votare, erau în jur de 200 de persoane care aşteptau să intre în secţia de votare.

Sătenii spun că nu vor ca străinii să le decidă soarta comunei. Localnicii, spun că nu cunosc nici 10% din tot rândul ăla de oameni. Asta în condiţia în care oamenii se cunosc bine între ei în sat. Ei spun că aceştia sunt ,,flotanţii,, aduşi de actualul primar şi care fostului primar de acum opt ani.

Actualul primar a câștigat alegerile de acum 4 ani tot cu ajutorul flotanților, dar atunci candida din partea PNL contra unui candidat din partea PSD. Acum, actualul primar a trecut la PSD și contracandidatul său care era social-democrat, a trecut la PNL.

O notă aparte a fost prezența la vor a unor persoane atât de slăbite și de bolnave încât trebuiau susținute de alți oameni ca să nu cadă. Unii erau orbi şi surzi, alţii doar surzi dar atât de slăbiţi încât nu se puteau ţine pe picioare.

Comentarii

comentarii