Locuitorii din zona Zadei se tem de noii vecini aduși de primarie VIDEO

Locuitorii de pe Aleea Zadei din Reşita nu sunt de acord cu planurile primăriei de a reloca în zona mai multe familii care trăiesc, în prezent, într-unul dintre cartierele cu grad mare de infracţionalitate, Mociur. Oamenii au cerut lămuriri, în stradă, de la autorităţi. Au obţinut de la acestea promisiunea că relocarea va fi temporară şi că în zonă nu vor fi aduse persoane certate cu legea.

Câteva zeci de persoane care locuiesc în zona căminului Colegiului Tehnic unde primăria intenţionează să mute aproximativ 15 familii din blocurile – fantomă din cartierul Mociur, s-au adunat în stradă pentru a-şi spune nemulţumirile vizavi de intenţia autorităţilor. Oamenii se tem că viitorii lor vecini le-ar putea crea probleme.

Autorităţile dau asigurări că relocarea va fi temporară, măsură fiind necesară pentru că blocul în care familiile respective locuiesc va fi demolat.

Locuitorii din zona Zadei se tem de noii vecini aduși de primarie. Proiectul care prevede demolarea blocului din Mociur vizează reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie sau excluziune socială.

Comentarii

comentarii