LOVITURĂ DATA CONTRABANDEI CU ȚIGĂRI – APROAPE 4000 DE PACHETE CONFISCATE

Politie

2 persoane au fost reținute, 79.800 țigarete au fost confiscate. Cele 3990 pachete cu țigări netimbrate au fost identificate în interiorul unei autoutilitare care, aparent, transporta saci cu porumb.

Lucrătorii de investigare a criminalității economice au oprit și au controlat autoutilitara în localitatea Ciclova Română. În autovehicul au identificat doi bărbați, unul de 29 de ani, domiciliat în comuna Berliște, județul Caraș-Severin și al doilea de 37 de ani, domiciliat în comuna Unirea, județul Dolj. Cei doi bărbați și autoutilitara au fost conduși la sediul Poliției Orașului Oravița în vederea unui control amănunțit, țigările fiind găsite în interiorul autovehiculului.

Față de cei doi bărbați a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. În continuare se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de evaziune fiscală, faptă prevăzută și pedepsită de art. 452 alin. (1), lit. h) din Legea 227/2017 și contrabandă, faptă prevăzută și pedepsită de art. 274 din Legea 86/2006.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments