Lumini de sarbatoare in orasele din Banatul Montan VIDEO

Lumini de sarbatoare in orasele din Banatul Montan. După ce timp de săptămâni, electricienii şi angajaţii primăriilor au lucrat în schimburi prelungite pentru a monta mii de beculeţe şi kilometri de ghirlande luminoase, orașele din Banatul Montan, s-au îmbrăcat în haine de sărbătoare.

 

Unii edili au aprins luminile de sărbătoare și din bradul de Crăciun la 1 decembrie, alţii Moș Niculae. În acest an, la Reșița,  pomul de Crăciun a fost împodobit în Parcul Tricolorului din Cartierul Govândari – cel mai mare și populat cartier al orașului.  Centrul Civic nu a mai fost împodobit de sărbătoare, ca în anii trecuți. De la Marginea şi până pe Bulevardul Revoluţiei şi mai apoi până în capătul Bulevardului Republicii, dar și pe câteva străzi adiacente, au fost montate ornamente luminoase.  În Parcul Tricolorului, este amenajat un târg de Crăciun, cu un brad imens şi un patinoar artificial.

Lumini de sarbatoare in orasele din Banatul Montan. Reșițenii se plâng de faptul că prețul produselor tradiţionale ce se vând la căsuțe, este mult prea mare pentru buzunarul lor. De pildă, jumările de porc costă ….70 de lei kg. Și exemplele ar putea continua.

La Bocșa, primăria a împodobit Parcul Nufărul, strada principală ce unește cele trei ,,Bocșe”, dar cel mai frumos, de departe este parcul din fața primăriei.

La Caransebeş, centrul civic arată ca din poveste, cu multe lumini și perdele de beculeţe. La Oţelu Roșu, edilii au transformat centrul într-un tărâm de basm. Mii de beculeţe clipesc de peste tot, iar toată piața centrală, este dominată de un tricolor imens.

Lumini de sarbatoare in orasele din Banatul Montan. Noi am filmat şi vă prezentăm realizările edililor, dumneavoastră – cititorii, aveți cale liberă la comentarii și păreri. Mai avem de ajuns la Moldova Noua, Oravita si Anina. În plus, avem informatia ca mai multe comune sunt impodobite asa de frumos incat se pot lua la intrecere cu unele orase din judet.

 

Comentarii

comentarii