Luminița Jivan ii bate obrazul primarului Nicolae Tismănariu: „Mi-ar crăpa obrazul să deschid gura acum“

Luminița Jivan ii bate obrazul primarului Nicolae Tismănariu. Se spune ca sobolanii parasesc barca la primul semn de necaz. Se pare ca așa procedeaza si unii ,,sobolani politici” doar pentru că o persoană sau un aprtid, nu mai este la guvernare. Mai grav este când un asemenea personaj ridică râtul, ba chiar să-i ceară să plece din fruntea partidului, liderului care până mai atunci, îi pupa tălpile.

Iată ce spune un jurnalist cu greutate, un jurnalist ce miroase bine de tot mișcarile politice încă de dinainte de ase produce, de multe ori.  ,,Aceasta e povestea Luminiței Jivan, președinta PSD Caraș-Severin, și a profitorilor politici. Una care s-ar potrivi oricărui alt lider de partid, atunci când nu mai are puterea la îndemână.

Nicolae Tismănariu, primarul comunei Gîrnic, era până nu de mult trup și suflet alături de Luminița Jivan, lăudând-o pentru tot ce a făcut pentru mica comunitate pe care el o conduce. Zilele trecute, Tismănariu a demisionat din funcțiile politice deținute în PSD, cea de vicepreședinte al organizației județene și de șef al organizației locale, dar nu și din cea de primar. În timp ce el invocă faptul că în organizația județeană se spun minciuni și că nu mai e de acord cu felul în care această organizație este condusă, alții susțin că Tismănariu joacă la două capete, încercând să-și asigure un nou mandate de primar în urma alegerilor locale”.

Lidera social-democraților cărășeni, Luminița Jivan, nu este surprinsă de gestul primarului din Gîrnic și chiar lasă să se înțeleagă că era la curent de mai mult timp cu intențiile acestuia: „Știam despre planurile sale înainte să primim demisia. Știam din momentul în care am văzut rezultatele alegerilor, unde dumnealui a dat voturi către Pro România. Am văzut că joacă la mai multe capete, inclusiv cu liberalii, promovându-l foarte intens pe ministrul Vela. Toate astea nu au legătură cu mine, cu conducerea PSD Caraș-Severin. Domnul primar e speriat că nu mai câștigă la alegerile din 2020, care sunt peste doar câteva luni. PSD a făcut enorm pentru comuna Gârnic, dar nu e suficient pentru un primar să stea doar cu mâna întinsă la partid. De ce nu a anunțat public că demisionează atunci când ne-a anunțat pe noi, la partid?! Aștepta ceva domnul primar?! A făcut-o după ce a semnat proiectele pe FDI?! Ce n-a reușit Mocioalcă am dezbinat eu?! Mie mi-ar crăpa obrazul să deschid gura acum. A uitat atât de repede domnul de la Gârnic ce spunea după plecarea lui Ion Mocioalcă?! Ce să spun, mare caracter!”

 

Luminița Jivan ii bate obrazul primarului Nicolae Tismănariu. Culmea este că în luna august, la Gârnic, acelși primar Tismănaru este mândru nevoie mare când tăia pamblica noului dispensar medical făcut cu banii alocați de guverul PSD pe care acum il criticică.

 

 

În comuna Gârnic a fost inaugurat un dispensar medical, investiție finanțată prin Programul Național de Dezvoltare Locală.  La inaugurare a fost prezentă şi preşedinta PSD Caraş-Severin, deputatul Luminiţa Jivan. „Suntem la Gârnic, datorită faptului că, în sfârşit, se duce la bun sfârşit un obiectiv de investiţii foarte important pentru comunitatea din această zonă de munte, având în vedere că în comună nu mai era de multă vreme un dispensar. Aici nu au existat condiţii proprii pentru a fi consultaţi pacienţi, nu au exitat condiţii pentru ca un medic să vină aici. Mă bucur că domnul primar încearcă să-şi implementeze programul de guvernare şi tot ce ţine de acesta, iar sănătatea este o prioritate pentru PSD şi pentru guvernarea PSD. Prin urmare, Ministerul Dezvoltării a dus acest obiectiv la bun sfârşit”, a afirmat deputatul Luminiţa Jivan.

Luminița Jivan ii bate obrazul primarului Nicolae Tismănariu. Investiţia este în valoare de 600.000 de lei.

Comentarii

comentarii