Luminita Jivan: Șase mari oameni de stat s-au chinuit să împingă pe scări o femeie VIDEO

,,Șase mari oameni de stat s-au chinuit să împingă pe scări o femeie”! Așa a început plastic conferința de presă, deputatul PSD, Luminița Jivan.

 

 

,,A plecat un Guvern performant, iar acum nu reușesc să formeze o majoritate astfel încât să pună un alt Guvern în loc. Opoziția nu are program de guvernare și nici oameni pregătiți să guverneze. Orban este doar un nume de sacrificiu” a mai spus liderul social democrat cărășan.

Luminița Jivan mai spune că vor urma clipe grele pentru România, pentru că se dorește ca 400 de mii de bugetari să părăsescă posturile, iar Programul Național de Dezvoltare va fi oprit, iar Compania Națională de Invistiții va fi desfințată.

La finalul conferinței de presă, liderul PSD, a mai spus că viitorul guvern nu va putea să se plângă de greaua moștenire, în condițiile în care Guvernatorul BNR a dat asigurări că datoria publică nu este atât de mare cum s-a spus. Acesta a mai spus că  România este pe creștere economică și că măsurile luate de guvernul Dăncilă au fost bune, iar cei șase mari oameni politici s-au chinuit degeaba să dea jos actualul guvern.

Comentarii

comentarii