Luni incepe dezinfectarea scarilor de bloc la Resita

Luni incepe dezinfectarea scarilor de bloc la Resita. Primăria Municipiului Reșița, prin operatorul de dezinsecție, dezinfecție și deratizare S.C. DD CHIM S.R.L., vă aduce la cunoștință faptul că începând de luni, 13 aprilie, se vor desfășura lucrări de dezinfecție în scările de bloc din cadrul asociațiilor de proprietari/locatari de pe raza Municipiului Reșița.

Lucrările se vor desfășura pe o perioadă de maximum 4 zile, conform contractului. Se va acționa mai întâi în blocurile de locuințe din cartierul Govândari, începând cu ora 11.00 (13 aprilie).

Toate persoanele, dar în special cele cu probleme respiratorii sau cardiace, precum și copiii sunt rugați să nu intre în raza directă de acțiune a echipamentelor de pulverizat. În timpul lucrărilor și minimum o oră după efectuarea dezinfecției nu este recomandată circulația pe scările de bloc.

Ulterior este OBLIGATORIE aerisirea spațiilor unde a fost efectuată dezinfecția. Substanța utilizată este hipoclorit de sodiu, produsul fiind avizat de Ministerul Sănătății.

Luni incepe dezinfectarea scarilor de bloc la Resita. Primaria solicita administratorilor și/sau președinții asociațiilor de proprietari, să faciliteze accesul operatorilor în scările blocurilor.

Comentarii

comentarii