,,M-am născut a doua oară”, acestea au fost vorbele șoferului Un Autoturism A Plonjat În Bârzava La Moniom VIDEO

Accident rutier DN 58B la ieşire din Moniom către Bocşa – un autoturism răsturnat în râul Bârzava. La locul accidentului au intervenit un echipaj al detaşamentului de Pompieri Reşita, precum și SAJ şi IPJ. chiar daca accidentul a fost unul deosebit de spectaculos, nu sau fost persoane încarcerate. Chiar daca a plonjat 40 de metri si s-a oprit cu roțile in sus in Barzava, soferul a iesit singur din masina. Pompierii militari au acţionat pentru asigurarea măsurilor PSI.

,,M-am născut a doua oară”, acestea au fost vorbele șoferului implicat într-un accident pe drumul care leagă Reşiţa de Bocşa. Bărbatul a scăpat fără nicio zgârietură deși mașina pe care o conducea a ajuns în râul Bârzava cu roțile în sus.

Un șofer se poate considera norocos, după ce a scăpat ca prin minune dintr-un accident. Evenimentul rutier a avut loc în această după-amiază, când șoferul se întreita spre locul de muncă din Reşiţa. Într-o curbă, pe drumul 58B ce leagă Reşiţa de Bocşa, autoturismul pe care îl conducea a alunecat pe carosabilul umed şi a căzut într-o râpă şi a ajuns în râul Bârzava, cu roţile în sus.

La faţa locului au intervenit un echipaj al Detaşamentului de Pompieri Reşita, al Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi al Inspectoratului de Poliţe Judeţean. Doctorul Ştefan Lisis de la ambulanţă, l-a consultat pe şofer şi în afara câtorva cucuie şi lovituri uşoare, conducătorul auto nu avea absolut nimic.

Circulaţia a fost îngreunată mai bine de o oră pe ambele sensuri de mers.

Comentarii

comentarii