VIDEO Cum poți deveni un artist cu detergent de bucătărie – magia bulelor de săpun

Utilizarea bulelor – baloanelor de săpun – ca formă de divertisment, datează din secolul XVII. Primele descrieri le face artistul flamand Adriaen Hanneman care a pictat fețele copiilor și a organizat cu ei o joacă cu bule de săpun. În ultimii 400 de ani, suflarea bulelor, a devenit o formă de artă, mulți artiști făcându-și un renume din așa ceva. Bubble-rul canadian – artista Ana Yang, este una dintre interpretele de frunte din lume ale acestei arte. ,,Bubble Show” este un spectacol care determină publicul să trăiască evenimentul la cote înalte, cu mari emoții așa că strigătele de „Ahh” și „Ooh” se aud în permanență în timp ce publicul urmărește cu uimire ce se întâmplă pe scenă.

[youtube id=”KMrvR836TFI”]

Și acum iată o idee: Vrei sa faci propriile super-bule? Iată ingredientele de bază: Sirop de porumb, detergent de vase lichid, și apă distilată – bulele ies mult mai bune dacă nu folosim apa de la robinet.

După care, curățați bine un vas sau recipient – să fie degresat perfect și trecem la preparare: Măsurăm 6 cești de apă pe care le punem în vas, apoi se toarnă o cană (220 ml) de detergent de vase în apă și se amestecă încet, până când se formează o soluție. Atenție! Încercați să evitați formarea spumei sau a bulelor. Se toarnă 1/4 cană de sirop de porumb peste. Se agită soluția până când se amestecă substanțele. Puneți un capac peste vasul sau recipientul respectiv și se lasă soluția să stea peste noapte. Veți obține super-bule uimitoare. Pentru suflat- alegeți tuburi, inele, sârme sau cu ce puteți lucra mai bine, dar atenție; să nu aibă rugozități sau muchii ascuțite. Nu aveți voi se purtați ungii lungi și nici bijuterii pe mâini.

Comentarii

comentarii