Mai exista si OAMENI adevarati – Au avut nevoie de maşini de cusut pentru voluntari si le-au primit VIDEO

Membrii unei asociaţii din Reşita, Asociaţia Nevo Parudimos, nu vor să stea de-o parte acum când cu toții suntem în fața unui asemenea pericol. Ei au luat hotărârea de a confecționa cel puțin 5000 de măști medicale de protecție. Acestea vor fi împărțite celor ce nu-și permit să le cumpere.

Cu banii rămași din alte proiecte, a fost achiziționat materialul necesar. Apoi, s-a trecut la treabă. ,,Avem nevoie de maşini de cusut pentru voluntarii Nevo. Avem nevoie de maşini de cusut pentru că voluntarii Nevo Parudimos să confecţioneze măşti de bumbac ce vor fi distribuite gratuit în Reşita. Dacă ai o maşină de cusut pe care ne-o poţi împrumuta, te rugăm să ne contactezi la: 0723202756. Venim noi să o ridicăm!” (Au primit masinile solicitate nr)

Aşa sună apelul lansat pe facebook de staff-ul Asociaţiei Nevo Parudimos în urmă cu câteva zile. Spre uimirea iniţiatorilor acţiunii, nesperat de repede, au primit mașini de cusut de la reşiţeni. Alţi concitadini ai noştrii, s-au oferit ei să lucreze la domiciliile lor măști. O fabrică de confecţii din Reşita, a proiectat şi stanţat materialul şi deja toată lumea lucrează la confecţionat măşti de protecţie. Şi toată această activitate se face gratuit. Benevol. Pentru ajutorarea unor reşiţeni care nu au de unde procura măşti sau poate, nu au posibilitatea materială.

Pentru ca lucrurile să fie în ordine și din punct de vedere sanitar, la gata, măștile sunt dezinfectate și sterilizate prin călcare la o temperatură foarte înaltă, ambalate și apoi se aplică etichetă care să certifice acest lucru.

Comentarii

comentarii