@Breaking newsCulinare

Mâncare bănățenească de varză dulce cu cârnați de la garniță și costiță din frigider VIDEO

Mâncarea de azi este una pe cât de simplă, pe atât de gustoasă. Ideea a venit de la cutiile cu cârnați în untură din frigider și de la bucățile de costiță, cârnați afumați și alte afumături de prin utilaj.

Avem nevoie de

Varză, cârnați în untură, afumături de prin frigider, ceapă – eu am avut verde, pastă de ardei dulce și iute, pastă de roșii, condimente și mărar verde.

În prima fază, am scos cârnați de la untură – cu tot cu untură și i-am pus în cratiță. După ce s-a topit untura de pe ei, am pus afumăturile pe care le-am tăiat bucățele, apoi le-am pus la prăjit împreună cu cârnații în cratiță.

În untură am pus la dinstuit ceapă tăiată relativ mărunt, Varza am tăiat-o subțire – tot relativ – și am pus-o într-un castron, apoi am presărat peste ea un praf de sare. Am frecat-o un pic și am pus-o la prăjit în cratiță. Am pus capacul și am lăsat la foc moale. Când a fost gata, am pus peste varză pasta de roșii, și de ardei. Am mai lăsat la capac vreo 15 minute, apoi am potrivit gustul cu sare și piper. la sfârșit am pus mărar tăiat mărunt. Gata mâncarea.

Nu uitați de un pahar de răchie înainte, unul de vin sau bere după și de smântână dacă doriți. Spor la treabă și poftă bună!

Comentarii

comentarii

One thought on “Mâncare bănățenească de varză dulce cu cârnați de la garniță și costiță din frigider VIDEO

Comentariile sunt închise.