DUPA FURTURI DE 8500 DE EURO, ACUM A VENIT VREMEA PLATII – MANDAT EUROPEAN DE ARESTARE, PUS ÎN APLICARE DE POLIŢIŞTI

Un bărbat de 39 de ani, pe numele căruia autorităţile austriece au emis un mandat european de arestare pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt din magazine, a fost depistat de poliţiştii serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriți.

Ieri, 9 februarie a.c., poliţiştii serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriți au pus în executare un mandat european de arestare, emis de autoritățile austriece pe numele unui bărbat în vârstă de 39 de ani, din Oțelu Roșu.
Bărbatul a fost dat în urmărire internaţională, fiind bănuit că în perioada 02.05.2016 – 21.11.2016, ar fi comis 16 furturi din magazine (băuturi alcoolice, parfumuri), în valoare totală de aproximativ 8.500 de euro, infracțiuni sancționate de legea penală austriacă cu o pedeapsă de maxim 3 ani de închisoare.

Polițiștii l-au condus pe bărbat la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara în vederea punerii în executare a mandatului european de arestare.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Comentarii

comentarii