Manifestare de suflet la Bocșa – Proiectul „NATURĂ, VIAȚĂ, SĂNĂTATE”

DSC06609Școala gimnazială nr.1 Bocșa și Liceul Teoretic „Tata Oancea” din Bocșa, cu sprijinul Primăriei orașului Bocșa, Consiliului local Bocșa și a Casei Orășenești de Cultură Bocșa, având ca sponsori pe Balsam Farm Plus Bocsa, Banat Bun, Ottima Pan, Cris Consult și Eduard Boden Photography vă invită la expoziția cu vânzare de tablouri din cadrul proiectului „ NATURĂ, VIAȚĂ, SĂNĂTATE”.
Lucrările de artă au fost realizate de elevii celor două instituții de învățământ din orașul Bocșa, iar fondurile vor fi donate în totalitate celor două școli din Bocșa.
Proiectul „NATURĂ, VIAȚĂ, SĂNĂTATE” a fost implementat în orașul Bocșa cu scopul de-a conștientiza copii și tinerii bocșeni pentru păstrarea mediului înconjurător. Faza finală a acestui proiect va aduna, prin vânzarea de tablouri, fonduri pentru dezvoltarea și implementarea proiectelor de mediu la nivelul orașului Bocșa în rândul elevilor din oraș.
Evenimentul va avea loc în sala de spectacole a Casei Orășenești de Cultură din Bocșa, joi, 12.12.2013, începând cu orele 17,00.
Intrarea se face pe bază de invitație, care se poate procura de la organizatori, prețul unei astfel de invitații fiind de 100 lei.
La reușita acestui eveniment își dau concursul Cvartetul „SABIN PĂUTZA” de la Liceul de artă „Sabin Păutza” din Reșița, condus de profesorul Eremia BREȘNENI și Cristi IAKAB alături de formația „ROAD BAND” din Reșița.

Comentarii

comentarii