Marcel Vela: ,,este exclus ca domnul Popovici, doamna Glăvan sau altcineva de la PMP, sa fie vicepreședinte al CJ Caraș-Severin în mandatul 2020-2024

Marcel Vela: fara PMP la conducerea CJ Caras Severin. Pentru corecta informare a opiniei publice, Protocolul semnat de presedintii PNL si PMP, prevede doar susținerea reciprocă pentru formarea majorităților de dreapta în forurile locale și județene (…acolo unde ele nu există). Așadar, nu se pune problema să facem majorități acolo unde ele sunt formate în urma votului majoritar al alegătorilor, pentru un partid sau altul, așa cum este cazul și la CJ Caraș-Severin.


PNL a oferit deja, ca semn de deschidere si colaborare, funcțiile de viceprimar in orașul Băile Herculane și în alte comune, tocmai în ideea formării majorităților la care face referire Protocolul PNL-PMP.


În concluzie, tehnic, juridic și politic, conform Protocolului existent, este exclus ca domnul Popovici, doamna Glăvan sau altcineva de la PMP sa fie vicepreședinte al CJ Caraș-Severin în mandatul 2020-2024.

Am decis acest lucru tocmai pentru că PNL deține în prezent 17 voturi din 31 pentru formarea majorității in CJ.
Sperăm că este clar ca la CJ nici nu se negociază posturile de Vicepreședinți.


Daca se motivează în continuare de către liderii județeni ai PMP ca aceasta este condiția PMP unică pentru un parteneriat cu PNL, din păcate concluzia logică este că PMP Caras- Severin nu dorește respectarea și aplicarea protocolului semnat la nivel central.
Nu comentez sau presupun cauze sau motive, pentru că lăsăm în continuare ușa deschisă unei viitoare colaborări.

Marcel Vela
Presedinte PNL CS

Comentarii

comentarii