Marcel Vela: „PSD îl susține prin non-combat pe Ghiorghioni“

Liberalii continuă să creadă că ceea ce se întâmplă în Consiliul Județean Caraș-Severin vizavi de menținerea lui Ionesie Ghiorghioni în funcția de vicepreședinte, deși acesta este cercetat, dar și trimis în judecată pentru fapte de corupție, se datorează consilierilor PSD.

În opinia lui Marcel Vela, președintele organizației județene a PNL, PSD una zice și alta face. „Așa au făcut la moțiune susținându-l pe Ponta, așa îl susțin prin non-combat pe Ghiorghioni“, a ținut să precizeze liberalul vineri, la Reșița.

Vela a făcut trimitere la faptul că aleșii județeni liberali au inițiat în două rânduri proiecte de hotărâre privind demiterea vicepreședintelui Ionesie Ghiorghioni, dar de fiecare dată social-democrații s-au opus. Odată au ieșit din sală, iar a doua oară au rămas, refuzând, însă, să participe la vot.

Președintele PNL a mai spus că va mai avea loc o încercare de demitere, pe cale legală, a lui Ghiorghioni, ținând seama de timpul îndelungat în care acesta a lipsit de la ședințele CJ. „În Biroul Judeţean al PNL am decis să sesizăm actuala conducere a CJ, precum și pe secretarul județului să aplice articolul de lege care prevede că, după șase luni de absență de la ședințele și din Consiliul județean, cel în cauză își pierde nu doar calitatea de vicepreședinte al CJ, ci și pe cea de consilier județean. Oficial, politic, vom trimite o astfel de scrisoare pe adresa CJ Caraș-Severin“, a mai spus Marcel Vela.

Coiteste si afla ce a mai spus liderul liberal Marcel Vela, intrand AICI: http://argument-cs.ro/content/marcel-vela-%E2%80%9Epsd-%C3%AEl-sus%C8%9Bine-prin-non-combat-pe-ghiorghioni%E2%80%9C#sthash.ac3qMNpL.dpuf

Comments

comments

Powered by Facebook Comments