Marian Drăgulescu a venit la Reșița, pentru a-și susține fiul VIDEO

Marian Drăgulescu a venit la Reșița. Speranțele gimnasticii masculine din România, vor fi urmărite din tribună de o legendă a acestui sport. Marian Drăgulescu a venit la Reșița, pentru a-și susține fiul. Acesta participa la Naționalele de juniori care se desfășoară aici vineri și sâmbătă. Ieri, valorosul gimnast a fost prezent în mijlocul copiilor de la Școala 6. Acolo învață juniorul Richard Drăgulescu.

 

Atmosferă incendiară în sala de sport a Școlii nr. 6 din Reșița. elevii și dascălii acestei unități de învățământ l-au aplaudat frenetic pe unicul Marian Drăgulescu. El este un adevărat simbol al succesului în gimnastica masculină românească. Dragulescu este multiplu campion mondial și european și triplu medaliat la Jocurile Olimpice. Sportivul care, la 38 de ani, a obținut cea de-a cincea calificare la Olimpiadă, a venit în mijlocul elevilor de la Generală 6 – școala la care învață fiul său, gimnastul junior Richard Drăgulescu.

 

Prezent la Reșița pentru a-l susține pe Richard la Naționalele de juniori din acest weekend, Marian a acceptat cu plăcere invitația de a vorbi copiilor despre performanța sportivă. Între cei care l-au ascultat s-au aflat Richard și sora sa Beatrice, alături de mămica lor, Larisa. Cunoscutul gimnast a răspuns la întrebări, a îndemnat copiii să facă sport și să lupte ca să-și îndeplinească visurile.

 

Cel mai frumos moment al întâlnirii a fost reprezentat de vizionarea unui scurt material video cu cele mai reușite exerciții ale lui Marian Drăgulescu – prezentare punctată de aplauzele entuziaste ale celor mici.

Marian Drăgulescu a venit la Reșița. La final, gazdele i-au oferit lui Marian Drăgulescu un tort și i-au cântat – e drept, ceva mai devreme – tradiționalul „La mulți ani!”. Marele sportiv a fost asaltat apoi de copiii dornici să facă poze și să obțină autograful campionului. Înainte de plecare, Marian Drăgulescu le-a dat copiilor o nouă întâlnire, la Sala Polivalentă, acolo unde se desfășoară vineri și sâmbătă campionatele naționale individuale de gimnastică pentru juniori.

Comentarii

comentarii