MARIMEA PENISULUI are legatura cu LUNGIMEA DEGETELOR de la maini. Cum faci CALCULUL

MARIMEA PENISULUI unui barbat are mare legatura cu LUNGIMEA DEGETELOR de la maini. Astfel, o simpla privire aruncata asupra meinilor lui iti poate dezvalui cat de dotat este barbatul din fata ta.

Aceste concluzii au fost trase in urma unui studiu realizat de oamenii de stiinta de la Departamentul de Urologie al Spitalului Gachon Gil din Incheon (Coreea de Sud).

CUM CALCULEZI CAT DE MARE ESTE PENISUL UNUI BARBAT IN FUNCTIE DE LUNGIMEA DEGETELOR DE LA MAINI

„Barbatii a caror DIFERENTA DE LUNGIME DINTRE DEGETUL ARATATOR SI DEGETUL INELA este mai scurta AU PENISUL MAI LUNG”, spune coordonatorul studiului. Cercetarea a fost realizata pe un esantion de 144 de voluntari, inainte ca acestia sa fie operati pentru afectiuni urologice.

Procesul genetic prin care MARIMEA PENISULUI este corelata cu diferenta dintre cele doua degete ramane inca un mister pentru cercetatori, dar s-ar putea sa aiba legatura cu expunerea prenatala hormonala, este de parere Denise McQuade de la Skidmore College din New York, specialist care nu a participat la acest experiment. „Studiul ar putea fi important in predictia riscurilor si a diferitelor boli, care pot fi depistate din timp, datorita diferitelor particularitati ale degetelor”, spune Brooks McQuade. Mana dreapta este mai sensibila la fluctuatiile hormonale, „asa ca aceasta trebuie studiata cu atentie”, a precizat specialistul american.

De asemenea, barbatii care au degetul aratator mai lung prezinta un risc mai mic de cancer de prostata.

Cel putin asa spun doamnele de la femina.ro  Citeste mai multe aici: http://femina.rol.ro/marimea-penisului-are-legatura-cu-lungimea-degetelor-de-la-maini-cum-faci-calculul-95271.html

Comentarii

comentarii

One thought on “MARIMEA PENISULUI are legatura cu LUNGIMEA DEGETELOR de la maini. Cum faci CALCULUL

  • 20 noiembrie 2015 la 23:00
    Legătură permanentă

    Eu imi fac calcule daca o sa mai citesc vreodata fituica voastra online. Mai bine transformati-va continutul pe domeniul xxx

Comentariile sunt închise.