Politie

Marţea neagră cu 4 accidente în 3 ceasuri negre lângă Reşita pe DN58B VIDEO

Se spune că ziua de marţi are 3 ceasuri negre în care este bine să fii foarte atent la ce faci şi cum faci. Sau, mai exact, cum conduci maşina dacă pleci la drum. Nu mai puţin de 4 accident de circulaţie au avut loc ieri pe DN58B , drum ce leagă Reşita şi Timişoara.


Culmea este că toate s-au petrecut pe o distanţă de cel mult 3 km şi toate în aceleaşi condiţii şi din aceiaşi cauză: tineri la volan care au circulat cu viteză pe un drum cu carosabilul ud din cauza ploii.

Din fericire, tinerii s-au ales doar cu ceva cucuie, unii cu o baie şi toţi cu pagube materiale însemnate. Cauza accidentelor o constituie viteza prea mare neadaptată la condiţiile unui drum cu curbe şi carosabil ud.


Mai trebuie menţionat că în Banatul Montan nu a mai plouat de peste două luni şi la cum se prezintă lucrurile, precis unii şoferi au uitat să mai conducă pe drum ud. În două cazuri, autoturismele au zburat de pe carosabil şi s-au oprit – unul în albia râului Bârzava iar celălalt într-o râpă din marginea drumului lângă staţia de epurare a Resitei. Celelalte două au avut loc pe acelaşi drum, la ieșirea din cartierul Moniom în curbe. Din cauza vitezei, una dintre maşini a ajuns în șanț iar cealaltă s-a izbit de o autoutilitară pe care a avariat-o grav.

Comentarii

comentarii