@Ultimele NoutatiActualitate

Masca obligatorie si la bal si la spital si in Caras Severin VIDEO

Masca obligatorie si la bal si la spital. Județul Caraș-Severin se alătură județelor în care este obligatorie purtarea măștii în spațiile deschise. Fie că ne aflăm în piețe, stații sau gări, la Cascada Bigăr, sau vizităm alte obiective turistice, masca a devenit un accesoriu care nu mai poate fi evitat.

În urma şedinţei extraordinare a Comitetului Judeţean  pentru Situaţii  de  Urgenţă a fost adoptată o hotărâre prin care masca devine obligatorie în spațiile deschise aglomerateum ar fi: piețe agroalimentare, târguri, expoziţii, târguri de produse tradiţionale şi vânzare de alte bunuri, piețe de vechituri, zone de așteptare (stații de autobuz, de autocar, peroane, gări şi autogări şi altele asemenea), în punctele de trecere a frontierei, la serbări publice, pelerinaje, ceremonii religioase, evenimente sportive, precum și la obiectivele turistice.

Masca obligatorie si la bal si la spital. Sunt exceptați de la aceste măsuri persoanele care desfășoară activități fizice intense și/sau în condiții de muncă solicitantă (temperatură ridicată, umiditate crescută), sportivii care se află pe terenul de sport și copii sub 5 ani. Măsura este valabilă pe perioada stării de alertă.

Comentarii

comentarii