Măsuri de relaxare în Caraș Severin – Clienți în restaurante și spectatori la teatru și cinema VIDEO

Măsuri de relaxare în Caraș Severin. În Municipiul de pe Bârzava, incidența îmbolnăvirilor cu covid 19 este de sub 1,8 la mie. În ultimele 14, zile au s-au infectat cu acest virus doar 147 de persoane. Măsuri de relaxare în Caraș Severin – Clienți în restaurante și spectatori. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Caraș-Severin a aprobat scenariile pentru localitățile din Banatul de Munte în funcție de rata de incidență a infectării cu covid 19. O veste bună pentru locuitorii din Reșița, este că rata de incidență este de 1,8 la mia de locuitori, ceea ce înseamnă că scapă de o serie de restricții.

Măsuri de relaxare în Caraș Severin. Astfel, se reia şi activitatea cu publicul a restaurantelor şi cafenelelor în interiorul clădirilor, dar fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului. Orarul de funcţionare este în intervalul 06.00-22.00. Totodată, teatrele și cinematografele își reiau activitatea cu spectatorii în sală. Acestea sunt doar o parte din măsurile de relaxare de care se pot bucura reșițenii odată cu intrarea în scenariul galben.

Măsuri de relaxare în Caraș Severin – Clienți în restaurante și spectatori. Odată cu relaxarea măsurilor, reșițenii au mai multe opțiuni pentru petrecerea timpului liber, printre care si teatru sau cinematograful. Autoritățile județene se așteaptă ca la sfârșitul celor 14 zile, incidența în Reșița să fie chiar sub 1 la mia de locuitori.

Comentarii

comentarii