MĂSURI DE SIGURANȚĂ PENTRU PERIOADA MINIVACANȚEI DE RUSALII

În contextul minivacanței prilejuite de Sărbătoarea Rusaliilor, în perioada 15-18.06.2019, Inspectoratul Judetean de Poliție a luat o serie de măsuri suplimentare pentru prevenirea faptelor ilegale și desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentelor publice.
Aproximativ 580 de polițiști vor fi mobilizați în cele trei zile, la nivel județului.

Pentru a evita producerea unor evenimente grave, echipajele de ordine publică vor fi prezente în special în zonele aglomerate și unde există riscul producerii de fapte antisociale, precum și la diferitele manifestări publice de tip ”Rugă” prilejuite de Sărbătoarea religioasă-Rusaliile Ortodoxe.

Peste 190 de polițiști, cu 90 de autospeciale, vor acționa zilnic, pentru prevenirea și combaterea infracționalității, aplanarea stărilor conflictuale și asigurarea intervenției operative la solicitările cetățenilor.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere și evitarea unor blocaje, în special pe arterele intens circulate vor fi la datorie aproximativ 75 de polițiști rutieri. Totodată, vor avea la dispoziție 9 aparate radar pentru depistarea conducătorilor auto care depășesc limitele de viteză.

Comentarii

comentarii