Matei–Olimpiu-Vinicius Armaş-Cioflec nu mai este un anonim! A dat cu oiştea-n gard, în plenul CJ!

Consilierul judeţean Matei–Olimpiu-Vinicius Armaş-Cioflec, membru în forul judeţean din partea PDL, a cuvântat din nou, la capitolul „Diverse”, la şedinţa Consiliului Judeţean Caraş-Severin de astăzi. Armaş-Cioflec s-a plâns de faptul că într-un articol de presă a fost ironizat pentru că a susţinut că Ionesie Ghiorghioni merită să rămână vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. A mai arătat că, deşi a fost făcut „un anonim” în respectivul articol, el nu este anonim, ci este discret. Apoi, s-a mai referit la un alt articol din presa online pe care îl consideră defăimător la adresa lui.

În consecinţă, Armaş-Cioflec a afirmat: „Vreau să spun că noi ar trebui să fim foarte precauţi când lăsăm anumiţi autori, jurnalişti, publicişti, să participe la şedinţele acestui forum, care, eu zic că este un forum foarte important. Câtă vreme nu ştie să facă distincţia între un rechizitoriu de trimitere în judecată şi un referat al unui organ special, prin care se dispune acea confiscare a unor… probleme speciale, eu zic că e destul de complicat să mai continuăm în felul acesta. E ca şi cum o persoană nu ştie să facă distincţia între un tablou de Whistler şi o dronă!”

Practic Armaş-Cioflec a cerut ca jurnaliştii să nu fie lăsaţi să participe la şedinţele Consiliului Judeţean, care sunt publice. Ori să fie lăsaţi numai anumiţi jurnalişti, care să fie selecţionaţi, nu se ştie de cine şi prin ce metode! Intervenţia consilierului i-a lăsat pe unii participanţi la şedinţă cu gura căscată, pe alţii i-a făcut să râdă.

După intervenţia lui Armaş-Cioflec, vicepreşedintele CJ Caraş-Severin, Ilie Iova a spus: „Domnule consilier, haideţi să vă spun ceva. În primul rând, bucuraţi-vă că nu mai sunteţi anonim! Însă, după ce aţi făcut afirmaţia că dânşii (n.n.- presa) n-ar trebui să participe la şedinţe, şedinţe care sunt publice, o să fiţi vedetă!”

– See more at: http://argument-cs.ro/content/arma%C5%9F-cioflec-nu-mai-este-un-anonim-a-dat-cu-oi%C5%9Ftea-n-gard-%C3%AEn#sthash.nFnj70XJ.dpuf

Comentarii

comentarii