Maya are nevoie de ajutorul nostru – Cu o picătura de sânge, îi putem salva viața VIDEO

Maya este o fetiță de numai 6 ani care are nevoie de ajutorul nostru. Micuța este internată la Spitalul Louis Turcanu din Timișoara cu multiple probleme de sănătate și are nevoie de transfuzie de sânge. Toți care vor să îi o ajute pe Maya, sunt așteptați să doneze la Centrul de Transfuzie din Reșița!


Cu ocazia începerii campaniei de donare sânge, sub sloganul „Să fii erou este în sângele tău!”, o mamă a strigat după ajutor! Larisa Popa este mama unei fetițe de doar 6 anișori. Micuța este internată pe secția de Oncologie, la Spitalul Louis Turcanu Timişoara. Maya are nevoie de transfuzie de sânge deoarece are multiple tumori. Rinichiul drept este extirpat și așteaptă donatori de sânge. Persoanele care doresc să doneze sânge, sunt așteptați să doneze și pentru micuța Răducu Maya Ştefănia. Printre primii donatori, se află și Fara Adrian de la jandarmeria Caransebeș.

Cazul Mayei a impresionat impresionat zeci de Reșiței care au venit să doneze sânge.

La Centrul de Transfuzie din capitala Banatului de Munte sunt aşteptaţi cât mai mulți donatori. Reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină transmit că este nevoie de sânge tot timpul, indiferent de grupa sanguină. Așadar sunt așteptați cât mai mulți cărășeni să doneze sânge.

Comentarii

comentarii

One thought on “Maya are nevoie de ajutorul nostru – Cu o picătura de sânge, îi putem salva viața VIDEO

Comentariile sunt închise.