Medic din Reșița, prins de DGA în flagrant luând şpagă

spaga doctoriUn medic a fost prins în flagrant, în această dimineaţă, după ce a primit şpagă de la un pacient. Flagrantul a fost realizat de DGA Caraş Severin împreună cu colegii lor de la Bucureşti şi cu Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş Severin chiar în cabinetul medicului de la Spitalul Judeţean Reşiţa. Conform primelor informaţii, medicul Mircea Bona a cerut unui pacient care vroia să se opereze de menisc 2.000 lei. Astăzi, când l-a internat, a primit o primă tranşă de 200 de euro, urmând ca mâine să aibă loc interverenţia chirurgicală. Nu a mai apucat pentru că s-a trezit cu ofiţerii DGA în birou.

Medicul Mircea Bona a fost stagiar al Spitalului Județean din Reșița, înainte de 1989, iar în 1993 a fost angajat ca medic specialist în cadrul Secției de Ortopedie și Traumatologie. În plus, Bona are și un cabinet privat. Colegii lui de la spital susțin că medicul nu a creat vreodată probleme. Conform purtătorului de cuvânt al spitalului, Violeta Florea, Bona nu a fost vreodată reclamat și nici nu a dat dovadă de “abateri de la buna conduită medicală”.
preluare www.pressalert.ro

Comentarii

comentarii

3 comentarii la „Medic din Reșița, prins de DGA în flagrant luând şpagă

 • 9 mai 2013 la 1:25
  Permalink

  Sti d-nule ULtRaS_ReD ct castiga un medic chirurg de la padurea verede cardiologie-Timisoara care opereaza pe cord? 1500 RON. Sti ca un nenorocit de parlamentar care este un escroc si fura orice are un salar de 9000-15000RON. Ti se pare corect?????

 • 9 mai 2013 la 1:21
  Permalink

  Bona este un medic foarte bun sistemul este devina, un medic ar trebui sa aiba un salariu mai mare decat nenorocitii din senat si parlament care dorm si se scobesc in nas. PE CAND FLAGRANT LA POLITICIENI???? POATE SI LA DGA. Nu ne mai mira nimic .Oricum flagrantul a fost bine aranjat.

 • 8 mai 2013 la 11:06
  Permalink

  ar trebui facute zilnic astfel de flagrante ,chiar cu riscul de a ramane fara medici, pentru ca 80% din medici si chiar si asistentele cer si pimesc spaga in schimbul unor servicii pentru care practic sunt angajati si primesc salariu.
  sa le fie rusine la toti

Comentariile sunt închise.