Medicii de familie sunt sceptici în privința vaccinării în cabinetele lor VIDEO

Medicii de familie sunt sceptici în privința vaccinării în cabinetele lor. Vaccinarea anti-COVID-19 se va face și prin intermediul rețelei medicilor de familie. În discuție sunt puse mai multe scenarii, însă medicii de familie din Banatul de munte privesc cu scepticism propunerile venite de la Centru. Între timp Direcția de Sănătate Publică din Caraș-Severin vrea să afle câți medici de familie sunt dispuși să vaccineze pacienți împotriva coronavirusului la cabinetul propriu.

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID, a spus că spre sfârșitul lunii aprilie sau începutul lunii mai va începe vaccinarea și în cabinetele medicilor de familie. Direcția de Sănătate Publică din Caraș-Severin vrea să afle câți medici de familie sunt dispuși să vaccineze pacienți împotriva coronavirusului la cabinetul propriu.

Medicii de familie din Banatul de munte spun că vaccinarea anticovid la cabinetele proprii ar implica atât creșterea volumului de muncă cât și a cheltuielilor. Vaccinurile disponibile în cadrul cabinetele medicilor de familie sunt cele produse de companiile Johnson&Johnson și, posibil, și cel de la AstraZeneca.

Comentarii

comentarii

One thought on “Medicii de familie sunt sceptici în privința vaccinării în cabinetele lor VIDEO

Comentariile sunt închise.