„Memorial Ioan Schuster” – ediţia a IX-a concurs de înot masters

„Memorial Ioan Schuster” – ediţia a IX-a concurs de înot masters. Sâmbătă 26 octombrie şi duminică 27 octombrie 2019, „Clubul sportiv de înot Reşita 07” în parteneriat cu Primăria Reşita şi Consiliul judeţului Caras Severin organizează la Reşita, în piscina Olimpică din Complexul municipal de sport şi sănătate „ Ioan Schuster” a IX-a ediţie a concursului de înot masters „Memorial Ioan Schuster”.

Vor participa 85 de înotători din 4 ţări care reprezentând 16 cluburi de înot masters şi înotători independenţi.

Aceasta competiție doreşte să reamintească tuturor celor care l-au cunoscut şi celor care doar au auzit de Hanzi-baci, profesor Ioan Schuster. Înotătorii, unii dintre ei, foşti elevi ai regretatului antrenor îşi aduc omagiul prin organizarea anuală a unui concurs de înot masters la Reşita, oraşul care a fost pe vremea regretatului Ioan Schuster un centru important al înotului românesc.

Competiţia se desfăşoară în 2 reuniuni: sâmbătă 26 octombrie începând cu ora 14 şi duminică 27 octombrie la ora 9.

Printre concurenţi suntem bucuroşi să găsim foşti şi actuali înotători medaliaţi ai Campionatelor Europene şi Mondiale de înot: Anca Ianoli Mitrofan, Foller Iulius Eugen de la clubul Tribeach Braşov, Kovacs Delia de la Gold Star Baia Mare, Stertl Cristian de la CSM Arad, dar şi valoroşi înotători din Ungaria, Bulgaria şi pentru prima dată la Reşita: din Serbia.

Este un bun prilej de revedere pentru cei care se cunosc şi de petrecere a 2 zile pline de adrenalină în bazin, alături de toţi cei care iubesc înotul.

„Memorial Ioan Schuster” – ediţia a IX-a concurs de înot masters. Concursul se desfăşoară cu sprijinul Primăriei Reşita şi a Consiliului Judeţului Caras Severin.

Iana Dorina Maria
preşedinte executiv

Comentarii

comentarii