Memorialului „Virgil Achim” la cea de-a II a ediție

Sâmbătă , 28 03 2015, la sala de gimnastică a CSS Reşita, va fi a II- a ediţie a Memorialului „Virgil Achim”.

Competiţia începe la ora 10, iar acomodarea la ora 9. Participă sportivi de la CSS 1 Timişoara, CSS Lugoj, Dakro Gym Oradea, CSS- CSM Reşita.

Concursul este dedicat juniori III, ÎI şi I. Organizatori: CSS Reşita. Premii : medalii şi plachete.

Intrarea este liberă.

Remember:

Pentru cei ce nu l-au cunoscut pe Virgil Achim, să spunem că acesta s-a născut la Satu Mare, în anul 1952, iar între 1976 și 1981 a activat la catedra de gimnastică a Clubului Sportiv Școlar, unde a revenit în 2007, nu înainte de a trece pe la Dinamo, apoi în Elveția, și din nou la Reșița, la finele anilor 90, când a și coordonat lotul național de juniori aflat în pregătire în municipiul de pe Bârzava. A încetat din viață în februarie 2009.

40 de sportivi, juniori și seniori, din Reșița, Lugoj, Timișoara și Oradea s-au întrecut anul trecut în cadrul primei ediții a ”Memorialului Virgil Achim” în sala Clubului Sportiv Școlar din municipiul de pe Bârzava, în organizarea Clubul Sportiv Școlar, Clubul Sportiv Municipal Reșița și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Caraș-Severin, concursul fiind și o repetiție utilă înaintea Campionatului Național Școlar de la Buzău.

Comentarii

comentarii