Ministrul Marcel Vela: Forțele de ordine din județul Sibiu, vor fi suplimentate cu efective din județele limitrofe pentru asigurarea ordinii publice și respectării măsurilor impuse de carantină VIDEO (PE)

Ministrul Marcel Vela: Forțele de ordine din județul Sibiu vor fi suplimentate. Legat de carantina si pandemie, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat sâmbată la Reșita, că forțele de ordine din județul Sibiu, vor fi suplimentate cu efective din județele limitrofe pentru asigurarea ordinii publice și respectării măsurilor impuse de carantină, în contextul în care, începând de luni, alte 3 localități: municipiul Mediaș, unde rata de infectare cu coronavirus este de 9,23 la 1.000 de locuitori, orașul Avrig, cu o rată de 9,18, și comuna Orlat, cu 15,16 cazuri la 1.000 de locuitori, vor intra în carantină pentru 14 zile.

În Sibiu, județ cu cea mai ridicată incidență a COVID-19 din întreaga țară, mai sunt în carantină municipiul Sibiu și orașele Șelimbăr Cisnădie și Tălmaciu. Printre restricțiile impuse se numără: interzicerea circulației și a staționării persoanelor în spațiile publice, cu excepția motivelor bine justificate, pe baza declarației pe proprie răspundere, legitimației de serviciu sau a adeverinței eliberate de angajator.

Ministrul Marcel Vela: Forțele de ordine din județul Sibiu vor fi suplimentate. De asemenea, în zilele de sâmbătă și duminică centrele comerciale sunt închise, cu excepția celor care comercializează bunuri alimentare, farmacii, curățătorii, magazinele care comercializează hrană pentru animalele de companie.

Comentarii

comentarii