@Breaking newsAdministratiePolitică

Ministrul Marcel Vela în zonele cu incendii de pădure şi vegetaţie din Hunedoara şi Caras Severin VIDEO

Ministrul Marcel Vela în zonele cu incendii de pădure şi vegetaţie. Ministrul Marcel Vela a mers în zonele în care sunt semnalate incendii puternice de vegetaţie din sudul județului Hunedoara și nordul judeţului Caras Severin. Incendiul se manifestă pe zeci de hectare de păşune, gol alpin şi litier[ de pădure din zone montane greu accesibile.

În zonele respective unde sunt focare, acționează de mai multe zile echipaje de pompieri militari și silvicultori. 30 de pompieri militari din cadrul Detaşamentelor de Pompieri Reşita şi Caransebeş şi ai Secţiei de Pompieri Oraviţa, intervin de urgenţă pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie în zona Băuţar.

Incendiul a izbucnit în după-amiaza zilei de vineri. În sprijinul pompierilor militari acţionează şi 25 de lucrători ai SVSU Băuţar şi ai composesoratelor din zonă. Suprafaţa estimată, afectată de incendiu este de aprox. 100 ha.

La această oră, intervenţia este în plină desfăşurare, forţele acţionând pentru localizarea şi împiedicarea extinderii incendiului. Pompierii sunt sprijiniţi şi de două elicoptere ale MAI.

Ministrul Marcel Vela în zonele cu incendii de pădure şi vegetaţie. Ministrul Vela spune că prin prezența sa, în afara laturii profesionale, dorește să inspire celor ce acționează un sentiment de încredere că MAI și el personal, ca ministru, este alături de oamenii care acționează în condiţii foarte grele.

Comentarii

comentarii