Ministrul Marcel Vela – Lansarea Progarmului de Guvernare Dezvoltam Romania și în Caraș Severin VIDEO (PE)

Ministrul Marcel Vela – Lansarea Progarmului de Guvernare Dezvoltam Romania și în Caraș Severin. Ministrul MAI Ioan Marcel Vela, a prezentat și acasă în Caraș Severin, mai exact la Reșița, programul de guvernare „Dezvoltăm România”, document ce conţine viziunea liberală şi obiectivele partidului. 

În următorii 4 ani, este prevăzută crearea a peste 500 de mii de noi locuri de muncă în economie, creşterea salariului mediu net la o mie de euro pe lună, precum şi a punctului de pensie la 1.840 de lei. Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, candidat pentru un mandat de deputat.

Ministrul Marcel Vela – Lansarea Progarmului de Guvernare Dezvoltam Romania și în Caraș Severin. La Reșița, ministrul Vela, a explicat mai pe larg ,,partea de program” care se referă la partea de vest a țării și a județului Caraș Severin. Mai exact, programul cuprinde construirea unei autostrăzi pe actualul traseu al DN 6 și modernizarea căii ferate de la Timișoara la Caransebeș si de acolo mai departe spre Craiova.

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.