Actualitate

Minunea de la Gărâna- un metru pătrat de teren costa 0,30 de bani iar o copie xerox, 10 lei

Minunea de la Brenu Nou – Gărâna. O copie xerox după un act sau document elivberat de primăria Brebu Nou ( Gărâna), costă 10 lei. Asta în timp ce aceeași primărie (Consiliu Local) a vândut un metru pătrat de teren cu …0,30 de bani.

Președintele PMP din Brebu Nou, d-l Razvan Ungar, îl interpelează public pe domnul primar Boldea, să-i răpundă la această întrebare. Deci, iată ce spune domnul Ungur: ,,Primăria Brebu Nou a început afacerile cu copii xerox ? Poate îmi explica şi mie domnul primar, cum poate să vândă metru pătrat de păşune cu 0,30 lei, iar o copie xerox după un document public, cu 10,00 lei pagina?
Poate nu mai are bani pentru terminarea lucrărilor începute în Garâna şi s-a apucat de afacerea cu copii xerox la preţuri de 70 de ori mai mari decât preţul mediu.

Cel puţin pe mine m-a convins că are ceva de ascuns din moment ce este convins că nici un om normal nu poate să plătească aşa sumă pentru o copie xerox, iar aici mă refer la un număr de 300 de copii, adică 3000 de lei”.


Ungur mai spune: ,,Cladirea primariei din Brebu Nou nu mai are mult si se dărâmă, gunoiul este la el acasa, mizeria domneste in curte, dar primarul a montat afișaj electronic pentru anunțarea evenimentelor pe fațada clădirii aflată in stare avansată de degradare!

Oare nu era mai bine să refacă prima dată clădirea sau măcar fațada, să facă curățenie și numai după ce rezolvă aceste probleme, să monteze afisaje electronice?

Sau acest lucru este pentru promovarea turismului din zonă ?????

Comentarii

comentarii