Mistreti în marginea satului – Atentie săteni VIDEO

Mistreti în marginea satului – Atentie săteni Atentie soferi la ce va apare in drum. Un asemenea eveniment s-a petrecut in zona Bozovici, când şoferii participanţi la traficul rutier, s-au trezit cu ditamai turma de porcii mistreţi pe drum, in marginea satului. Acestia – adică mistreții – nu s-au arătat deloc mirati sau speriati de caii……putere sau de oameni şi chiar s-a ,,obrăznicit” şi au prin tufișuri ca mașina să plece. Mai miraţi şi speriaţi s-au arătat şoferii care totuşi şi-au potolit curiozitatea, au oprit maşinile sau au încetinit foarte mult, iar unii, au filmat şi au fotografiat sălbăticiunile

Specialiştii în silvicultură spun că mistreţii ori s-au dezorientat şi au ajuns până acolo în margiea satului, ori avem de-a face cu ,, mistreţi gunoieri sau cerşetori” care au mai făcut aşa ceva fiindcă nu s-au arătat deloc speriati de întâlnirea cu omul sau de lătratul câinilor. Varianta cu căutatul hranei pică din start fiindcă este din belșug pe câmp.

Mistreti în marginea satului – Atentie săteni – Atentie soferi la ce va apare in drum. Momentul a fost surprins de un călător, filmat şi pus pe internet.

Comentarii

comentarii