VIDEO Mobilizare masivă la Stăncilova – Un băiețel de 9 ani a dispărut fără urmă

În urma unui apel la 112, primit Duminică în jurul orei 15 care anunţa că un băiat în vârstă de 9 ani s-a îndepărtat de tatăl său şi a dispărut în zona localităţii Stăncilova – comună Şopotu Nou, a fost organizată o acțiune de căutare. Sub coordonarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Semenic, s-au constituit echipe de căutare-salvare formate din pompieri militari, jandarmi, poliţişti, membri S.V.S.U Şopotu Nou şi cetăţeni. Echipele au pornit în căutarea copilului de jur împrejurul satului, cu precădere în zona în care copilul a dispărut de lângă tatăl său. Terenul este deosebit de accidentat în zona satului, cu râpe și păduri și este greu de străbătut de un adult.

Tatăl a povestit polițiștilor că fiul său a dispărut efectiv de lângă el pe când se aflau în marginea satului Stăncilova. Copilul luat cu joaca s-a îndepărtat la un moment dat și de atunci nu l-a mai fost văzut. A strigat, l-a căutat prin tufe, dar micuțul parcă intrase în pământ. Realizând că se apropie seara și copilul era îmbrăcat destul de subțire – ziua fiind deosebit de călduroasă, omul s-a speriat, a alertat autoritățile și vecinii.

Peste 30 de persoane s-au strâns ți l-au căutat pe copil, cu precădere în zona unde a fost văzut ultima oară. Unii tineri au pornit motocicletele, alții cu atv-urile, alții cu mașina de teren. Din fericire, după aproximativ 3 ore, copilul a fost găsit la aproximativ trei kilometri de casă.

Copilul era speriat, dar starea lui generală este una bună.

Comentarii

comentarii