Moda colorată de vară e aici: cele mai cool accesorii pentru copii

Ţinutele simpatice pentru copii le oferă acestora bucurie, dar pot deveni şi un mod de exprimare, de exersare a creativităţii. Modă pentru cei mici se axează deseori pe culoare, utilitate, dar şi pe confort, pentru că aceştia să se mişte în voie cât e ziua de lungă. Acelaşi lucru este valabil şi pentru accesorii.

Vara aceasta, alege pentru cei mici accesorii colorate, utile şi care să îi ajute să se bucure de confort. Iată mai jos câteva idei super cool pe care să le iei în considerare:

Pălării din paie

Un accesoriu care reprezintă vara pentru toate vârstele, pălăria de paie este un must în orice garderobă, fie pentru adulţi, fie pentru copii. Pălăriile de paie îi protejează pe cei mici de razele soarelui şi se pretează atât pentru plimbări sau activităţi în oraş, cât şi pentru plaja.

Dacă eşti în căutarea unor modele de pălării vesele, optează pentru mixuri de culori neutre şi nuanţe vii. Pălăriile bej cu inserţii de roz, roşu, mov, albastru sau verde sunt perfecte pentru cei mici şi se asortează cu o mulţime de ţinute.

Şepci în nuanţe pastelate

Şapca se număra printre accesoriile cu adevărat utile, mai ales când vine vorba de sport şi mişcare în aer liber. O mulţime de ţinute pentru copii se pot accesoriza rapid cu o şapcă, de la treninguri şi până la hanorace, jeanşi sau tricouri lejere.

Ca să dai culoare ţinutelor celor mici, alege speci în nuanţe pastelate, de la bleu şi până la lila sau roz. Cauta modele cu cozoroc larg, care să le ofere copiilor protecţie adecvată când petrec timp în soare şi căldură.

Ochelari de soare rotunzi

Ochelarii de soare pentru copii sunt cu siguranţă un accesoriu de bază în sezonul cald. La fel ca şapca sau pălăria, ochelarii de soare pentru copii oferă protecţie împotriva razelor UVA/UVB. Astfel, sănătatea ochilor rămâne pe primul loc, iar cei mici se bucura de confort la joacă, la plajă sau în maşină.

Ochelarii de soare pentru copii coloraţi, cu lentile rotunde, se număra printre cele mai cool alegeri de vară. Cauta modele în culori diverse, de la albastru şi până la portocaliu, roz sau verde, în funcţie de preferinţele celor mici.

Când achiziţionezi ochelarii de soare pentru copii, interesează-te ce tip de protecţie oferă şi cât de calitativa este lentila. Îţi doreşti lentile de calitate, care să ofere protecţie adecvată chiar şi-n cele mai însorite zile.

Sticle de apă cu mesaje simpatice

Pe timpul verii, când temperaturile cresc, creşte şi riscul de deshidratare, în special în cazul celor mici. Aceştia fac mişcare, se joacă, ba chiar petrec mult timp în aer liber, lucru ce poate favoriza deshidratarea.

De aceea, un accesoriu util şi cool este sticlă de apă reutilizabilă, pe care ar trebui ca cei mici să o aibe mereu la ei. Optează pentru sticle din materiale prietenoase cu mediul, fără microplastic, uşor de utilizat şi cu un design cool. Sticlele colorate, cu desene sau mesaje vesele sigur vor fi pe placul celor mici.

În cazul copiilor mofturoşi, ce preferă sucurile, cauta o sticlă cu infuzor pentru fructe sau ceai. Astfel, le poţi oferi apă cu gust plăcut, fără să fie necesar să cumperi sucuri cu adaos de zahăr sau băuturi cu arome artificiale.

Brăţări colorate

Cine a spus că bijuteriile sunt doar pentru adulţi? Cei mici se pot bucura şi ei de bijuterii şi accesorii drăguţe, mai ales dacă sunt pasionaţi de modă şi vor să îşi exprime personalitatea cu ajutorul hainelor şi accesoriilor.

Brăţările colorate sunt potrivite atât pentru băieţi, cât şi pentru fetiţe şi ai o gamă largă de modele din care să alegi. Găseşti brăţări colorate cu bile, din material textil, din argint, oţel inoxidabil sau chiar piele.

Adăugă pe lista de cumpărături unul sau mai multe dintre accesoriile de mai sus dacă vrei să îi bucuri pe cei mici vara aceasta. În acest fel, cei mici vor avea nu doar ţinute cool, ci şi un confort sporit în zilele caniculare.

 

Comentarii

comentarii