NEWS ALERT De astăzi se modifică ora de ,,acces pe timp de noapte in oraș” Modelul declarației pe propria răspundere pentru deplasarea în afara locuinței în intervalul orar 22.00-05.00

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința din 10 martie 2021, Hotărârea numărul 16, prin care se propune prelungirea stării de alertă pe teritoriul României. De asemenea, prin această hotărâre, CNSU propune modificarea intervalului orar în care este restricționată deplasarea în afara locuinței. CNSU a propus ca interdicția sa fie valabilă în intervalul orar 22.00-05.00.


Totodată, se propune limitarea gradului de ocupare a spațiilor de cazare din cadrul structurilor de primire turistică la cel mult 70% din capacitatea maximă a acestora, pentru spațiile de cazare dispuse în următoarele localități/zone în care se practică schiul sau alte sporturi de iarnă:

Azuga, Bușteni și Sinaia din județul Prahova; 
Băile Tușnad, Borsec, Băile Homorod, Harghita-Băi din județul Harghita; 
Borșa și Cavnic din județul Maramureș; 
Poiana Brașov, Predeal și Bran din județul Brașov; 
Sovata din județul Mureș; 
Vatra Dornei din județul Suceava; 
Voineasa din județul Vâlcea; 
Zona Borlova-Muntele Mic, comuna Turnu Ruieni din județul CarașSeverin; 
Arieșeni din județul Alba; 
Durău din județul Neamț; 
Novaci-Rânca din județul Gorj; 
Păltiniș din județul Sibiu;
 Stâna de Vale din județul Bihor; 
Straja din județul Hunedoara. 

Atașat aveți Hotărârea CNSU și anexa.

Modelul declarației pe propria răspundere pentru deplasarea în afara locuinței în intervalul orar 22.00-05.00 și modelul adeverinței de la angajator pot fi descărcate de pe site-ul stirioficiale.ro, accesând link-urile de mai jos.
Descarcă de AICI declarația pe timpul nopții

Comentarii

comentarii